Haven Oost - 20 woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ommen - Ommen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

20 woningen
De nieuwste fase van Haven Oost biedt volop keuze in woningtypes. Zowel voor starters als voor senioren en alles daartussenin! Er is gekozen voor een karakteristieke baksteenarchitectuur, met industriële details en grote ramen die zorgen voor veel licht in huis. Hagen en gaashekwerken fungeren als erfafscheiding waardoor een mooie eenheid ontstaat. Iedere woning is gelegen op een mooie kavel en heeft een parkeerplaats op eigen erf of een separate eigen parkeerplaats in het binnenterrein. Bekijk hieronder alle woningtypes.

Heb je interesse in een woning? Meld je nu vast aan om op de hoogte te blijven van de start verkoop die medio maart 2024 plaatsvindt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haven Oost - 20 woningen
Woningen
11 van 20 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ommen.

Aanmelden