De Vlierbrink

Ommen - Archem
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 520.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
135 - 584m2

Over dit project

38 NIEUWBOUWWONINGEN OMMEN
IN DE VLIERLANDEN
Het nieuwbouwproject De Vlierbrink wordt gerealiseerd in de bestaande woonwijk De Vlierlanden. Naast de vrijstaande woningen en kavels die reeds gebouwd zijn, gaat er binnenkort een nieuw aanbod van woningen in verkoop. Met deze uitbreiding van nieuw aanbod in De Vlierbrink krijgt Ommen een bijzondere woonbuurt op een unieke locatie in De Vlierlanden.

Het project bestaat uit 38 woningen in diverse types: duurzame rijwoningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen met variatie in kapvorm en vrijstaande woningen. Wil jij ook wonen op een locatie die rijk is aan natuur met de stadsvoorzieningen binnen handbereik? Schrijf je dan nu in voor een woning in dit bijzondere plan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vlierbrink
Koopwoningen
38
Prijs
€ 230.000,- tot € 520.000,-
Type woningen
Rijwoning, Vrijstaand

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ommen.

Aanmelden