Specialisten

Hypotheekadvies waarbij JIJ het best uit bent

Voor veel mensen is een hypotheek afsluiten lastige materie. Daarom gaan veel mensen naar een hypotheekadviseur. Deze hypotheekadviseur onderzoekt jouw financiële mogelijkheden en zoekt daar de meest passende hypotheek bij uit. Verder neemt hij/zij jou al het regelwerk uit handen, zodat jij alleen nog maar de handtekening hoeft te zetten en je kunt focussen op wat jij leuk vindt om te doen: je bezighouden met de bouw en inrichting van je nieuwe huis!

Bij Finzie werken we met onafhankelijke hypotheekadviseurs, die altijd het beste voor jou als klant willen. Doordat Finzie geen provisies ontvangt van geldverstrekkers, kunnen zij jou onafhankelijk advies geven. Daardoor kiezen zij de geldverstrekker waar jij ook echt het goedkoopst uit bent met jouw maandlasten. Finzie werkt bovendien met een vast laag bedrag voor hypotheekadvies. Bij je eerste hypotheek ben je niet meer dan €1399,- kwijt (maatwerk uitgezonderd).

“Het hypotheekvak vind ik boeiend en veelzijdig! Communicatie vind ik heel belangrijk en ik ben graag creatief in het bedenken van hypotheek oplossingen. Ik heb voor Finzie gekozen omdat ik mijn klanten een compleet hypotheekadvies wil kunnen geven tegen een lage prijs. Dit kan gewoon door als organisatie geen onnodige kosten te maken en klanten te laten bepalen hoe en wanneer ze hypotheekadvies willen krijgen”, vertelt Martin Giethoorn, hypotheekadviseur bij Finzie Hoogeveen.

Ronald Zwaaijer Finzie

“Als hypotheekadviseur vind ik het fijn om klanten mee aan de hand te nemen. Ik vind het belangrijk om de, soms wel lastige materie, duidelijk te maken voor de klant, zodat ze echt snappen waarvoor ze een handtekening zetten. Als dat lukt, dan ben ik een blij man. Als adviseur ben ik erg flexibel ten aanzien van werktijden. Indien nodig spreek ik ook ’s avonds of op zaterdag af”, vertelt Ronald Waaijer, hypotheekadviseur bij Finzie Zwolle.

Bij Finzie heb je een aantal zekerheden: er zijn geen verborgen kosten, onze adviseurs spreken in duidelijke taal zonder kleine lettertjes en er wordt continu gezocht naar de beste deal voor jou. Het eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend en kan zowel bij jou thuis, of ergens in een café, op jouw werk of zelfs via de webcam.

Naast hypotheekadvies biedt Finzie ook de Finzie Best Uit Garantie. Hiermee wordt continu gecheckt of er geen betere opties zijn voor bijvoorbeeld je verzekeringen en kun je in een app met één druk op de knop bepalen of Finzie de verzekering voor jou mag gaan aanpassen. Hierdoor weet je zeker dat je altijd het goedkoopste uit bent en kun jij je tijd besteden aan zaken die je echt leuk vindt.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Of lees de blog op onze website over nieuwbouw. Voel je vrij om onze tips te lezen, daar hebben we hem tenslotte voor gemaakt!

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.